Antena 3 CNN Actualitate Primarul Sorin Oprescu face apel la bucureşteni să-şi lase maşinile acasă

Primarul Sorin Oprescu face apel la bucureşteni să-şi lase maşinile acasă

Primarul Sorin Oprescu face apel la bucureşteni să-şi lase maşinile acasă
de O.P.    |    27 Ian 2014   •   08:28

Primarul general Sorin Oprescu le-a recomandat duminică seară bucureștenilor ca în următoarele zile să-și lase mașinile acasă și să folosească mijloacele de transport în comun, pentru a facilita operațiunile de deszăpezire care vor începe luni dimineață și pe arterele secundare.

"Mă adresez în primul rând cetățenilor Bucureștiului sau celor care vor să tranziteze Capitala în aceste zile și să folosească cu prioritate mijloacele de transport în comun. Îi rog, așa cum au făcut până acum, să lase mașinile acasă, mulți dintre ei. Pe cei care nu respectă niște reguli elementare și lasă mașinile în stradă îi anunț că le ridicăm de acolo. (...) Îi rog să facă lucrul acesta pentru a putea să curățăm străzile. Mâine de dimineață începem și cu străzile secundare, pentru că sunt și acelea importante, cu utilajele mici", a afirmat primarul general în cadrul comandamentului de iarnă desfășurat la Primăria Capitalei.

Oprescu a spus că arterele principale și intrările la spitale sunt circulabile și că duminică seară în teren se aflau 350 de utilaje.

"405 lucrători manuali acționează pentru îndepărtarea zăpezii de pe trecerile de pietoni, în stații și refugii RATB. (...) Tramvaiele, troleibuzele au circulat în mod corespunzător pentru condiții de iarnă, nu corespunzător așa cum ne așteptăm și ce înțelegem noi prin acest cuvânt", a mai spus primarul general.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close