Antena 3 CNN Actualitate Primarul suspendat al Chișinăului, Dorin Chiroacă, cere instanței să fie lăsat să participe la funeraliile Regelui Mihai. "Există o legătură personală"

Primarul suspendat al Chișinăului, Dorin Chiroacă, cere instanței să fie lăsat să participe la funeraliile Regelui Mihai. "Există o legătură personală"

Primarul suspendat al Chișinăului, Dorin Chiroacă, cere instanței să fie lăsat să participe la funeraliile Regelui Mihai. "Există o legătură personală"
Sursa foto: foto: Facebook
08 Dec 2017   •   09:17

Primarul suspendat din Chișinău, Dorin Chirtoacă, se află sub control judiciar pentru 30 de zile, iar acesta insistă că-și dorește să participe la funeraliile Regelui Mihai pe motiv că "există o legătură personală".

Procurorul de caz nu a fost de acord cu cererea edilului, însă instanța este cea care trebuie să se pronunțe săptămâna viitoare. 

Dorin Chirtoacă susține că are o legătură personală cu Regele Mihai și că o va demonstra prin niște fotografii. 

"Este o datorie omenească şi creştină a mea. Voi aduce fotografii din arhiva personală pentru a demonstra că există şi o legătură personală, nu doar decoraţia primită acum patru ani din partea Majestăţii Sale. Am adus decoraţia în original ca să nu creadă că umblăm cu minciuni. E o legătură personală pe care o pot demonstra, am vorbit şi cu cei de la Casa Regală - sunt singura persoană din Basarabia decorată de Majestatea Sa şi asta este o datorie şi o obligaţie în plus. Cei de la Casa Regală au spus că îmi pot transmite o înştiinţare în care va fi scris că este binevenită prezenţa mea acolo", a explicat Dorin Chirtoacă. 

Înmormântarea Majestății Sale va avea loc pe data de 16 decembrie la Curtea de Argeș. 
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: dorin chirtoacă primar
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close