Antena 3 CNN Actualitate Primarul Timişoarei, în război cu romii. Ce spune edilul despre modernizarea acestora

Primarul Timişoarei, în război cu romii. Ce spune edilul despre modernizarea acestora

Primarul Timişoarei, în război cu romii. Ce spune edilul despre modernizarea acestora
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    13 Ian 2014   •   09:38

Primarul Timişoarei Nicolae Robu îi atacă pe romi pe Facebook.

"Tocmai am vazut pe un post national de televiziune un reportaj privind manifestarile epatatoare ale tiganilor. Se spunea, in reportaj -in opinia mea: pe buna dreptate- ca notiunile cele mai dragi tiganilor sunt cele de "mare" si "mult". Asta in timp ce in background, se auzea un cantec in care se spunea ca "tiganii s-au modernizat". Ei bine, dupa ce le-am cerut tiganilor sa arate ca "s-au modernizat" inlaturandu-si turnuletele si alte elemente kitschoase de pe cladiri -e adevarat, fara succes pana acum, dar eu inca astept ca cineva sa sparga ghiata!-, le fac acum propunerea ca in loc sa arate cati dinti din aur au, cati galbeni, cati cocosei, cate ghiuluri, ce masini, etc., etc., sa se laude prezentand in fotocopie adeverinta cu sumele platite ca taxe si impozite, marita proportional cu valoarea acestora", a scris primarul.

"Eu le promit ca adeverinta in original le va fi eliberata cu maxima celeritate. Sper ca sunteti de acord cu mine ca asa ceva chiar ar fi o dovada de "modernizare"!", a completat Nicolae Robu.

Edilul Timişoarei are o propunere către fanii săi de pe Facebook: "Daca agreati ideea, clicuiti "Like". Altfel, postati textul "Dislike".


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close