Antena 3 CNN Actualitate Primarul unei comune din Neamţ a luat nota 3 la bac

Primarul unei comune din Neamţ a luat nota 3 la bac

Primarul unei comune din Neamţ a luat nota 3 la bac
Sursa foto: Foto: Videonews
06 Iul 2011   •   18:22

Este un primar de nota 10, după cum spun chiar sătenii pe care îi conduce, dar un elev de nota 3. Vorbim despre edilul comunei nemţene Cândeşti, unul dintre cei care nu au luat Bacul. Pe locuitorii comunei pe care-o cârmuieşte nu-i interesează. Preferă un primar gospodar decât unul cu diplomă.

"Acum la bac a fost ceva ce n-a fost niciodată. Şi ceea ce e rău în bacul de anul ăsta, că nu s-a făcut un avertisment sau o preselecţie acum 2-3 luni, acum 4 luni să spună: băiatule nu ai ce căuta la bac", a spus Vasile Grigoraş, primarul comunei Cândeşti.

Proba la matematică a fost cea mai mai dificilă, spune primarul. Nota de 1,05 nu ar arăta adevăratul său nivel însă. 

"Matematica după părerea mea nu este un obiect care să zici că pleci de la parter şi ajungi până la etajul 7 direct. Dacă vrei să înveţi matematică, de la etajul doi te întorci înapoi şi înveţi alea primele 2 etaje. Dacă vreţi să ştiţi, pe timpul meu se făcea şcoală altfel", adugă primarul.

Nici la limba română sau la biologie edilul din Cândeşti n-a fost mai norocos. A ratat şi aceste probe. Chiar dacă primarul nu a promovat examenul de Bacalureat, localnicii sunt mulţumiţi de munca lui.

Cu toate astea, edilul e hotărât să-şi ia diploma.

"Şi am ambiţie, vreau să îmi iau ore şi pe toamnă. De acum vreau să-l termin, dacă am ajuns până aici", spune Vasile Grigoraş.

 

×
Subiecte în articol: primar bac Neamţ
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close