Antena 3 CNN Actualitate Primarul unei localităţi vâlcene, găsit spânzurat de un copac din apropierea casei sale

Primarul unei localităţi vâlcene, găsit spânzurat de un copac din apropierea casei sale

Primarul unei localităţi vâlcene, găsit spânzurat de un copac din apropierea casei sale
Sursa foto: Foto: iasiplus.ro
27 Mar 2012   •   09:00

Primarul comunei vâlcene Tetoiu, Gheorghe Popa, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit marţi dimineaţă spânzurat de un copac în apropierea locuinţei sale, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.
   
"În jurul orei 7.30 am primit un apel la numărul 112 că lângă fostul SMT din localitatea Tetoiu a fost găsit de doi localnici un bărbat spânzurat într-un copac. Din primele cercetări la faţa locului bărbatul a fost identificat ca fiind chiar primarul localităţii iar în buzunarul acestuia s-a găsit un bilet", a precizat reprezentantul IPJ Vâlcea.
Deşi asupra bărbatului a fost găsit un bilet de adio, poliţiştii spun deocamdată că moartea este "una suspectă" şi vor continua cercetările. Apropiaţii primarului spun că acesta avea grave probleme de sănătate.

Primarul Gheorghe Popa a fost ales în martie 2007 din partea PNL, după ce la începutul anului respectiv Nicolae Bureţea, primarul ales pe listele PSD în anul 2004, a încetat din viaţă. Gheorghe Popa a fost reales la alegerile din anul 2008.


×
Subiecte în articol: Valcea
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close