Antena 3 CNN Actualitate Primarul lăsat fără 100.000 de euro de hoți, în timp ce petrecea la un botez: "Copiii mei minori erau în casă"

Primarul lăsat fără 100.000 de euro de hoți, în timp ce petrecea la un botez: "Copiii mei minori erau în casă"

Primarul din Mehedinți a cărui casă a fost jefuită, a povestit astăzi la Antena 3 că nimeni din afara familiei nu știa despre suma de bani. Iar hoții au intrat în locuința sa în timp ce copiii minori erau acasă.

Primarul lăsat fără 100.000 de euro de hoți, în timp ce petrecea la un botez: "Copiii mei minori erau în casă"
de Mia Lungu    |    29 Mai 2022   •   14:08

Primarul Ionuț Gîrcă spune că nu bănuiește cine ar fi putut fura banii din casă, dar bănuiește că hoții ar fi acționat la pont. Acesta a explicat la Antena 3 de ce păstra în casă o sumă atât de mare de bani.

"Sunt niște camere de supraveghere, dar au fost ocolite printr-un punct mort. Nu bănuiesc pe nimeni, nu cred că știa nimeni.

Nu țineam în casă. Am vândut niște utilaje mai vechi, eu lucrez niște terenuri, și urmă să îmi achizitionez o combină agricolă. Am scos niște bani. Nu țineam ascunși, îi țineam în casă. La mine în casă nu intrau persoane străine. 

Eu am ajuns la 2 fără ceva de la un botez și am văzut ușa deschisă, urme și am constatat jaful. Nu s-au mai întâmplat spargeri în ultimul timp. Problema cea mai gravă este că copiii mei minori erau în casă. Hoții s-au dus până la ușa lor, pe urme, au văzut că priveau la televizor. S-au mutat în celelalte camere, au răsturnat pe acolo", a spus primarul.

 

×
Subiecte în articol: primar hoti mehedinti
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close