Antena 3 CNN Actualitate Primăvara nu se grăbeşte să vină. Prognoza meteo pentru următoarele luni

Primăvara nu se grăbeşte să vină. Prognoza meteo pentru următoarele luni

Primăvara nu se grăbeşte să vină. Prognoza meteo pentru următoarele luni
Sursa foto: Foto: www.scenicreflections.com
26 Ian 2013   •   19:00
Înainte să vă faceţi planuri pentru Paşte şi 1 Mai, ar trebui să ţineţi cont şi de vreme. Măcar să ştiţi dacă vă puneţi în bagaj ochelarii de soare sau umbrela. Meteorologii avertizează că în luna mai va ploua cu găleata. Dar până atunci mai e.  Iarna nu se lasă dusă, iar primăvara va întârzia cu vreo lună.

Din luna februarie, ninsorile şi ploile vor împărţi ţara în două. În nord, centru, dar mai ales la munte, iarna rămâne stăpână şi le va face în necaz şoferilor. Ce-i drept, nu va fi ger ca-n anii trecuţi, dar va fi sufucuent de frig încât să nu renunţăm la fulare şi mănuşi. În sud-est, în schimb, va ploua, aşa că pregătiţi-vă umbrelele!

Martie va fi doar în calendar. La munte şi în nordul ţării, primăvara se lăsă aşteptată. Acolo, meteorologii anunţă lapoviţă şi ninsoare. În această lună, temperaturile vor varia între 0 şi 10 grade.

În aprilie, soarele va sta mai mult ascuns după nori. Vor cădea ploi abundente. Între 40 şi 80 de litri pe metru pătrat.

În mai, trebuie să aflaţi dacă nu cumva ploaia o să vă strice distracţia. În nord, vest şi în sud s-ar putea plouă cu găleata. Mai rău este că s-ar putea să fie inundaţii în aceste zone.



















×
Subiecte în articol: prognoza meteo primavara vremea temperatura
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close