Antena 3 CNN Actualitate Primele declaraţii ale agresorilor din cazul Deta: "Ne-a fost frică pentru viaţa noastră"

Primele declaraţii ale agresorilor din cazul Deta: "Ne-a fost frică pentru viaţa noastră"

Primele declaraţii ale agresorilor din cazul Deta: "Ne-a fost frică pentru viaţa noastră"
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Iul 2011   •   10:17

Călin Roman, fiul primarului din Deta, a făcut primele declaraţii cu privire la dosarul în care este judecat. Acesta a declarat, miercuri, la ieşirea din sala de judecată a Tribunalului Timiş că încă se teme pentru viaţa sa şi că este ameninţat în continuare de părţile vătămate şi de rudele acestora.

"Ne-au ameninţat şi ne ameninţă în continuare", a declarat Călin Roman.

Mai mult decât atât, fiul primarului din Deta a precizat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când a avut loc conflictul, el şi ceilalţi suspecţi au fost atacaţi cu "bâte" de către victime şi că una din părţile vătămate avea un pistol pe care a încercat zece minunte să îl armeze.

"Ne-a fost frică pentru viaţa noastră. EI ne-au atacat primii cu bâtele. (...) Una dintre victime ne-a ameninţat cu o armă"

Tribunalul Timiş a aprobat, miercuri, cererea inculpaţilor de a amâna judecarea recursului împotriva măsurii de arestare preventivă, până în 3 august, pentru ca aceştia să îşi poată angaja apărători, informează Mediafax.

 



Primele imagini din scandalul de la Deta au fost date presei marţi. Camerele de supraveghere din zonă au surprins o parte din scandalul din noaptea de sâmbătă spre duminică.

În imagini se pot vedea terasa pe care a izbucnit scandalul şi o maşină care demarează în trombă. Potrivit unor surse din poliţie, citate de Adevărul, în respectivul automobil s-au aflat şi cei doi fraţi. Ei au mers întâi acasă, apoi la spital la Timişoara.


Imaginile au fost ridicate de poliţişti, dar nu au fost depuse la dosarul pe baza căruia scandalagii au fost arestaţi, întrucât autorităţile nu au găsit secvenţe folositoare.
 
 


×
Subiecte în articol: Deta primar scandal declaraţii
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close