Antena 3 CNN Actualitate Primele declaraţii ale iubitului studentei criminale. "Nu am plănuit să facem un copil". Îl crezi?

Primele declaraţii ale iubitului studentei criminale. "Nu am plănuit să facem un copil". Îl crezi?

Primele declaraţii ale iubitului studentei criminale. "Nu am plănuit să facem un copil". Îl crezi?
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Ian 2012   •   09:54
Traficantul de droguri care a lăsat-o însărcinată pe Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, susţine că nu a intenţionat să conceapă un copil cu aceasta şi că totul a fost „o întâmplare”. Claudiu Şatran a povestit pentru Adevărul cum a decurs relaţia cu tânăra.

Bărbatul de 35 de ani spune că a văzut-o pentru prima oară pe Carmen Bejan (22 de ani) la televizor.

„Eram închis la penitenciarul din Timişoara atunci şi aveam o grămadă de ani executaţi deja. M-am decis imediat să-i scriu, însă doar pentru a o încuraja, deoarece ştiam ce o aşteaptă. (...) Timp de un an şi jumătate ne-am scris zilnic. Chiar şi în weekend, când nu puteam trimite scrisorile, ne scriam. Eram amici şi ne împărtăşeam toate gândurile. Ştiind prin ce trece, am vrut să o susţin şi să fiu alături de ea, pentru că ştiu ce înseamnă puşcăria", a povestit Claudiu Şatran pentru Adevărul.

Cei doi s-au văzut pentru prima oară pe 1 octombrie 2010, după ce Şatran a fost mutat la penitenciarul din Arad şi au avut prima vizită conjugală pe 29 august 2011. „La prima noastră vizită i-am dat un inel şi am cerut-o de soţie, iar ea a acceptat” a declarat deţinutul. „Nu am plănuit să facem un copil. Am vrut amândoi o familie şi ne-am dorit copilul, dar am zis că să vină atunci când va vrea Dumnezeu. Când iubeşti pe cineva aşa mult, un copil e o veste extraordinar de frumoasă", a mai spus traficantul.

Instanţa urmează să decidă la finalul lunii acestei luni dacă o va elibera pe Carmen Bejan.

Carmen Bejan a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, după ce a participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat.


 


 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close