Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini de la botezul fiului lui Reghecampf | Ce mesaj a trimis Anamaria Prodan

Primele imagini de la botezul fiului lui Reghecampf | Ce mesaj a trimis Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf şi-a botezat fiul. La scurt timp, antrenorul a postat pe reţelele sociale o fotografie alături de noua sa parteneră şi fiul lor, Liam.

Primele imagini de la botezul fiului lui Reghecampf | Ce mesaj a trimis Anamaria Prodan
Sursa foto: instagram.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Sep 2022   •   18:39

Slujba este urmată de o recepție la un club exclusivist din Capitală, acolo unde, potrivit unor surse, Reghecampf a întărit paza pentru a se asigura că fosta sa soţie, impresara Anamaria Prodan, nu va încălca ordinul de restricție.

Cu un ochi vânăt şi cu un dosar penal, Laurențiu Reghecampf s-a bucurat de botezul micuțului Liam.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Reamintim că, Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au interdicția de a se apropia unul de altul, după ce s-au luat la bătaie pe stradă vineri seara. 

Ce mesaj a trimis Anamaria Prodan

Impresara Anamaria Prodan  a profitat de ocazie pentru a transmite pe reţele sociale un mesaj pentru micuțul Liam. 

"Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre! 

Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. 

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi.

Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât mai repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf", a fost mesajul postat de Instagram de impresara Anamaria Prodan. 

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close