Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu medicii și pacienta de la Floreasca, după ce femeia a fost arsă pe masa de operație

Primele imagini cu medicii și pacienta de la Floreasca, după ce femeia a fost arsă pe masa de operație

Au apărut primele imagini cu pacienta care a fost arsă în timpul unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Floreasca. Femeia, care avea cancer pancreatic, a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului și, câteva zile mai târziu, a murit.

Primele imagini cu medicii și pacienta de la Floreasca, după ce femeia a fost arsă pe masa de operație
Sursa foto: Sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu
08 Ian 2020   •   21:18

În imagini poate fi recunoscut şi profesorul Mircea Beuran, care intră în sala de operaţie şi se alătură echipei de chirurgi. 

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care a făcut public cazul femeii care a murit după ce a luat foc pe masa de operație, a scris că doctorul Beuran a intrat în sală ”ca un nesimțit”, fără să se dezinfecteze și cu ceasul la mână”.

„Priviți aici în ce hal se comportă SOMITATEA Beuran după ce pacienta sa a fost arsă de rezidentul lui nesupravegheat! Beuran a intrat în sală după ce pacienta a fost arsă de rezidentul lui lăsat nesupravegheat. Cum a intrat? Ca un nesimțit. Fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână, cu echipamentul de pe secție, într-un cuvânt ca de pe stradă. Așa cum îl vedeți, plin de microbi și bacterii, a pus mâna pe bolnava arsă, a contaminat câmpul operator și a participat la câteva manevre chirurgicale!Acum, vă întreb, de ce mai este lăsat să opereze Beuran?

Cum poate să fie el profesor, șef de disciplină, cum să își învețe rezidenții abecedarul dezinfecției dacă el nu practică niciun protocol , nicio regulă de bun simț și este lăsat să se prefacă că se ocupă de pacienți la vârsta de 66 de ani?!!”, a scris Emanuel Ungureanu la postarea însoțită de imagini.

×
Subiecte în articol: Floreasca Mircea Beuran
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close