Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu polițistul acuzat de pedofilie reținut de colegii săi

Primele imagini cu polițistul acuzat de pedofilie reținut de colegii săi

Primele imagini cu polițistul acuzat de pedofilie reținut de colegii săi
Sursa foto: foto: captura Antena 3
08 Ian 2018   •   17:06

Polițistul care ar fi agresat sexual doi copii într-un lift, vineri seara, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Acesta a fost însoțit de oamenii legii acasă pentru percheziții.

Anchetatorii vor să vadă dacă se conturează portretul unui pedofil, dacă bărbatul are acasă materiale specifice pedofiliei.

Audierea bărbatului a început în jurul orei 10 dimineața la Serviciul Omoruri, din cadrul Poliției Capitalei, și a durat mai bine 6 ore. În timpul audierilor, acesta recunoscut că, într-adevăr, el apare în imaginile făcute publice.

Când a ajuns în fața locuinței sale, însoțit de mascați, mai multe persoane i-au strigat polițistului acuzat de pedofilie cuvinte jignitoare.

Polițistul a fost prins după ce poliția a transmis presei mai multe imagini cu presupusul agresor surprinse de o cameră de supraveghere.

Imediat după agresiuni, bărbatul a plecat din București și s-a întors abia luni dimineață.

De asemenea, anchetatorii vor să afle și dacă polițistul se face vinovat și de o altă agresiune sexuală la adresa unei fetițe de șapte ani, din 2012, pe care un bărbat a urmărit-o după ce a ieșit de la școală și a agresat-o sexual tot în sectorul 6. Polițiștii au ADN-ul de atunci, așa că e o chestiune de timp până se va infirma sau confirma acest lucru.

Polițistul era foarte respectat de colegi, cărora le vine foarte greu să creadă că bărbatul a putut face așa ceva.

Unii colegi spun că bărbatul începuse să aibă un comportamant mai ciudat, după ce o rudă a girat cu casa sa din Măgurele, iar banca i-a luat casa, soția a divorțat, iar fata de 22 de ani s-a întors împotriva sa. Acum el se mutase de ceva timp cu chirie în București.

×
Subiecte în articol: politist pedofil 100 de minute
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close