x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Primele imagini cu polițistul acuzat de pedofilie reținut de colegii săi

de D.G.   •   08 Ian 2018   •   17:06
Primele imagini cu polițistul acuzat de pedofilie reținut de colegii săi 817
foto: captura Antena 3

Polițistul care ar fi agresat sexual doi copii într-un lift, vineri seara, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Acesta a fost însoțit de oamenii legii acasă pentru percheziții.

Anchetatorii vor să vadă dacă se conturează portretul unui pedofil, dacă bărbatul are acasă materiale specifice pedofiliei.

Audierea bărbatului a început în jurul orei 10 dimineața la Serviciul Omoruri, din cadrul Poliției Capitalei, și a durat mai bine 6 ore. În timpul audierilor, acesta recunoscut că, într-adevăr, el apare în imaginile făcute publice.

Când a ajuns în fața locuinței sale, însoțit de mascați, mai multe persoane i-au strigat polițistului acuzat de pedofilie cuvinte jignitoare.

Polițistul a fost prins după ce poliția a transmis presei mai multe imagini cu presupusul agresor surprinse de o cameră de supraveghere.

Imediat după agresiuni, bărbatul a plecat din București și s-a întors abia luni dimineață.

De asemenea, anchetatorii vor să afle și dacă polițistul se face vinovat și de o altă agresiune sexuală la adresa unei fetițe de șapte ani, din 2012, pe care un bărbat a urmărit-o după ce a ieșit de la școală și a agresat-o sexual tot în sectorul 6. Polițiștii au ADN-ul de atunci, așa că e o chestiune de timp până se va infirma sau confirma acest lucru.

Polițistul era foarte respectat de colegi, cărora le vine foarte greu să creadă că bărbatul a putut face așa ceva.

Unii colegi spun că bărbatul începuse să aibă un comportamant mai ciudat, după ce o rudă a girat cu casa sa din Măgurele, iar banca i-a luat casa, soția a divorțat, iar fata de 22 de ani s-a întors împotriva sa. Acum el se mutase de ceva timp cu chirie în București.

sati