Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini de la înmormântarea fetiţei ucise de avalanşă! Dor Geta Popescu condusă pe ultimul drum!

Primele imagini de la înmormântarea fetiţei ucise de avalanşă! Dor Geta Popescu condusă pe ultimul drum!

Primele imagini de la înmormântarea fetiţei ucise de avalanşă! Dor Geta Popescu condusă pe ultimul drum!
26 Apr 2017   •   17:27

Dor Geta Popescu (14 ani) a decedat sâmbătă într-o avalanşă produsă în Masivul Retezat, unde se afla într-un grup de şapte persoane. În aceeaşi avalanşă a murit şi Erik Gulacsi (12 ani). O rudă a fetei a povestit că Dor Geta Popescu și-ar fi presimțit moartea. Femeia sustine că în ziua în care tatăl său a organizat expediția pe munte, tânăra alpinistă nu ar fi vrut să meargă. Potrivit mărturiei unei apropiate, micuţa de 13 ani, ar fi refuzat să se alăture celor care au urcat în Munţii Retezat.

 Fata va fi înmormântată azi.  Tatăl fetei, Ovidiu Popescu, a plecat de la spitalul din Hunedoara unde era internat, după ce a fost lovit in timpul avalansei care i-a ucis fiica.  Desi ranit la picior, barbatul a vrut sa-si conduca fiica pe ultimul drum. Cei care nu au putut fi prezenţi la înmormântarea Getei au dorit să-şi prezinte ultimele omagii pe contul de Facebook al fetiţei. "Zbor lin, copil frumos", "Visul tău s-a împlinit, ai depăşit cu mult 7000 de metri. Îngerii să aibă grijă de tine", "Condoleanţe!!! Un înger a urcat spre cer!!", "Te-ai transformat în înger, copil bun şi frumos!", sunt doar câteva dintre mesajele transmise. Imagini AICI.

×
Subiecte în articol: înmormântare avalansa fetita
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close