Antena 3 CNN Actualitate PRIMELE IMAGINI de la locul EXECUŢIEI în stil mafiot din Oradea. Un bărbat a fost împuşcat în plină stradă

PRIMELE IMAGINI de la locul EXECUŢIEI în stil mafiot din Oradea. Un bărbat a fost împuşcat în plină stradă

PRIMELE IMAGINI de la locul EXECUŢIEI în stil mafiot din Oradea. Un bărbat a fost împuşcat în plină stradă
Sursa foto: foto: bihon.ro
28 Feb 2012   •   09:16
UPDATE 16:00 Cetăţeanul italian acuzat că şi-a ucis marţi dimineaţă partenerul de afaceri la Oradea a fost reţinut pentru 24 de ore.

UPDATE 11,20: Italianul suspectat în cazul asasinatului de la Oradea şi-a recunoscut fapta, precizând că l-a ucis pe bărbatul de 35 de ani pentru o datorie, descriind în detaliu modul în care a comis crima.  Acesta l-a aşteptat pe partenerul său de afaceri marţi dimineaţa în faţa blocului, iar când acesta a ieşit din bloc i-a cerut să îi dea banii. Potrivitit agresorului, victima ar fi început să râdă de el, a urmat un schimb de replici, după care italianul a plecat spre maşină, a scos arma şi l-a împuşcat. Crima ar putea fi premeditată, deoarece ţeava puştii era tăiată pentru a o putea folosi mai uşor.

Execuţie în stil mafiot în Oradea. Un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat pe stradă, marţi dimineaţă, la Oradea. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut să-i salveze viaţa, în ciuda faptului că metodele de resuscitare au durat mai bine de 50 de minute.

Atacatorul a folosit o armă de vânătoare. Bărbatul care fost împuşcat de mai multe ori, avea un copil de doar 2 ani, şi urma ca în această vară să se căsătorească.




Acesta a avut leziuni grave la cap şi torace, el fiind în stop cardio-respirator în momentul în care medicii au ajuns la el.

Potrivit celor mai recente informaţii, atacatorul a fost prins de poliţişti.  Acesta are 58 de ani, este cetăţean italian şi era partener de afaceri cu victima. Acesta avea permis doar pentru armă cu gaz, concubina acestuia însă avea permis pentru arme de vânătoare. Femeia ar putea fi pusă de asemenea sub acuzaţie, deoarece arma de colecţie pe care o deţinea ea, nu avea voie să ajungă la concubinul ei.

Mobilul crimei ar fi legat de un profit pe care cei doi nu s-au înţeles cum să îl împartă. Cetăţeanul italian a fost prins la aproximativ 40 de km de Oradea, iar arma crimei a fost găsită asupra sa.








×
Subiecte în articol: Oradea crimă
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close