Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini din timpul incendiului de la Institutul Matei Balș

Primele imagini din timpul incendiului de la Institutul Matei Balș

Antena 3 a prezentat și primele imagini din timpul incendiului de la Institutul Matei Balș din Capitală.

Primele imagini din timpul incendiului de la Institutul Matei Balș
de Laura Dinu    |    29 Ian 2021   •   09:00

În imaginea surprinsă dintr-un alt pavilion al spitalului, se poate vedea flacăra care iese pe una dintre ferestrele salonului.

La momentul acela, echipele de intervenție erau deja la fața locului și încercau să stingă flăcările. 

Incendiu la Matei Balș

Vă reamintim că un incendiu puternic a avut loc în această dimineață la un pavilion al spitalului Matei Balș din Capitală, pacienții fiind evacuați. Potrivit șefului DSU, trei persoane au fost găsite carbonizate, iar un alt pacient și-a pierdut viața după minute bune de resuscitare.

Incendiul a avut loc la parterul unui corp de cladire, în care se aflau în jur de 100 de persoane, conform reprezentanților spitalului. 

Pompierii spun că au fost degajări mari de fum.

La fata locului au acționat ambulanțe, autospeciale, un spital mobil și unități de descarcerare. Salvatorii au acționat echipați conform protocolului COVID.

Patru persoane și-au pierdut viața

”În primul rând vreau să transmit condoleanțe pacienților care, din păcate, și-au pierdut viața. Vorbim de 4 persoane. Trei găsite, ulterior, după ce s-a degajat fumul, carbonizate, și unul care a fost resuscitat, dar fără reușită.

La ora 05:05 a fost apelul la 112, la ora 05:13 a fost primul echipaj sosit care a anunțat care este situația. Au fost trimise de la început mai multe echipaje. La ora 05:14 a fost declanșat planul roșu și au fost mobilizate mai multe forțe din partea ISU, SMURD, din partea Spitalului Floreasca pe linie medicală, din partea serviciului de Ambulanța și bineînțeles din partea Poliției și Jandarmeriei Care au asistat și ei la intervenție”, a declarat Raed Arafat. 

×
Subiecte în articol: incendiu matei balș
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close