Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam și alți maneliști, la căpătâiul interlopului

Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam și alți maneliști, la căpătâiul interlopului

Sute de oameni participă la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală. După cum este obiceiul în rândul clanurilor, la astfel de eveniment sunt invitați maneliști celebri care cântă ore în șir.

Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam și alți maneliști, la căpătâiul interlopului
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    05 Aug 2020   •   20:00

În această după-amiază, trupul neînsuflețit al lui Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian în lumea interlopă, a fost adus acasă, în Rahova, iar momentul a fost unul sfâșietor pentru familia sa, dar și pentru sutele de oameni prezenți.

Familia și apropiații lui Emi Pian s-au strâns la priveghi și i-au invitat pe Florin Salam, Sorin Copilul de Aur, Sorinel Puștiu, Leo de la Kuweit, Costel Biju și Adrian Minune.

Apropiații lui Pian au transmis totul live pe Facebook pentru a arăta tuturor momentele trăite de prietenii și familia interlopului.

La un moment dat, fiul lui Emi Pian i-a rugat pe toți cei prezenți, inclusiv pe Florin Salam, care cânta în acel moment, să se așeze în genunchi, în semn de respect pentru tatăl său.

Priveghi live pe Facebook, Florin Salam versuri pentru Emi Pian

Emi Pian a fost omorât de un rival din clanul Rinu, în timpul unui scandal sângeros produs pe 4 august 2020, la ora 03.00, după un joc de barbut.

Presupusul asasin, cunoscut ca și Ciprian Napy, a fost mutilat de fratele lui Emi Pian și a ajuns la spitalul Elias în stare critică, având o plagă tăiată pe tot spatele.

Amenzi la priveghiul interlopului Emi Pian. Sute de oameni fără mască de protecție

×
Subiecte în articol: Emi Pian Florin Salam
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close