Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini surprinse în tramvaiul condus de vatmanița care fuma și vorbea la telefon. Explicația acesteia e revoltătoare

Primele imagini surprinse în tramvaiul condus de vatmanița care fuma și vorbea la telefon. Explicația acesteia e revoltătoare

Primele imagini surprinse în tramvaiul condus de vatmanița care fuma și vorbea la telefon. Explicația acesteia e revoltătoare
11 Mai 2019   •   08:24

Imagini revoltătoare au fost filmate într-un tramvai. O vatmaniță a fost filmată în timp ce fuma și vorbea la telefon atunci când conducea. 

Înregistrearea a fost făcută de o călătoare care încerca să cumpere un bilet de la vatmanița care acum va trebui să dea explicații în fața unei comisii care o va ancheta. 

„O să vă rog să-mi primiți banii și să-mi dați bilet”, a spus călătoarea. 

Cearta s-a produs în momentul în care vatmanița din Craiova s-a enervat că a fost întreruptă din convorbirea pe care o avea de călătoarea insistentă. 

Reacția vatmaniței la postarea călătoarei

„Da, vorbeam la telefon pentru că vatmanii și șoferii țin legătura cu dispeceratele prin telefon... da, fumam pentru că preferam să-mi aprind o țigară decât să-i răspund doamnei la injurii”, a spus vatmanița pe Facebook. 

Imaginile au fost văzute și de cei din conducerea Regiei de Transport. 

Marcel Tănăsescu, manager RAT Craiova- „Este un comportament neadecvat al angajatei societății de transport. Va fi sancționată corespunzător”. 

Citiți și Mihaela s-a urcat în tramvaiul 207, când a observat rapid ceva. S-a dus repede la conducătorul tramvaiului, dar când l-a văzut a încremenit: E inadmisibil așa ceva! Sunt zeci de oameni înăuntru!

×
Subiecte în articol: tramvai explicatii telefon
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close