Antena 3 CNN Actualitate Primele mărturii despre măcelul din Siret. Soţul femeii asasinate: M-a sunat înainte să fie ucisă (VIDEO)

Primele mărturii despre măcelul din Siret. Soţul femeii asasinate: M-a sunat înainte să fie ucisă (VIDEO)

Primele mărturii despre măcelul din Siret. Soţul femeii asasinate: M-a sunat înainte să fie ucisă (VIDEO)
19 Feb 2010   •   14:15

Pentru prima dată după ce şi-a găsit soţia şi fiica împuşcate în casă, suceveanul Vasile Hriţcu, vizat, cel mai probabil, de o reglare de conturi, a vorbit cu reporterii Antena 3. Înainte a fost audiat timp de mai multe ore de poliţişti, care încearcă să găsească date care să-i ducă spre suspecţi.

Bărbatul susţine că a primit un telefon de la soţia sa cu câteva minute înainte de a fi ucisă. Aceasta nu a apucat să-i spună decât că două persoane care vorbeau în altă limbă au venit să se intereseze de cursul valutar.

Soţul femeii a mai spus că au fost furaţi bani din casă şi este convins că a fost vorba de un jaf. Hriţcu susţine că, în momentul producerii incidentului, el ar fi trebuit să se afle în locul în care i-a fost omorâtă familia. Astfel, cel mai probabil, cei doi criminali îl căutau de fapt pe el.

Cu toate acestea, bărbatul spune că nu se va muta din casa respectivă şi că nu va solicita protecţia poliţiei.


SOŢUL FEMEII ASASINATE ÎN SIRET





Tragedia s-a produs în urmă cu două zile în localitatea suceveană Siret. Femeia şi fetiţa acesteia de 6 ani au fost găsite împuşcate în cap, în locuinţa lor. Trupurile neînsufleţite au fost descoperite de către soţul femeii, care a sunat imediat la 112.

Anchetatorii spun că acest asasinat este unul atipic pentru cazurile de recuperare de bani, motiv pentru care merg pe ipoteza că mobilul crimei ar fi ceva mai grav decât o recuperare a unei datorii.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Siret executie marturii
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close