Antena 3 CNN Actualitate Primul cabinet de meditaţii din România, înfiinţat de un profesor de matematică din Bistriţa (VIDEO)

Primul cabinet de meditaţii din România, înfiinţat de un profesor de matematică din Bistriţa (VIDEO)

Primul cabinet de meditaţii din România, înfiinţat de un profesor de matematică din Bistriţa (VIDEO)
Sursa foto: profesor
06 Oct 2009   •   18:20

Un profesor de matematică din Bistriţa şi-a deschis primul cabinet de meditaţii cu acte în regulă din România. După 20 de ani de meserie, Dorin Ioniţă a avut curajul să renunţe la salariu şi să-şi deschidă un cabinet particular. Şi-a transformat propriul apartament într-o şcoală în miniatură, iar succesul nu s-a lăsat aşteptat.

Dorin Ioniţă are 20 de ani vechime în învăţământ. De curând, profesorul a înfiinţat primul cabinet de ştiinţe exacte cu acte în regulă din România.

?De când mă ştiu am fost o fire mai rebelă, în sensul că m-am acomodat mai greu cu programul impus de învăţământul de stat?, a declarat Dorin Ioniţă.

Aşa că profesorul, sau "proful" cum îi spun elevii săi, şi-a deschis un cabinet particular. ?Satisfacţia e că nu sunt legat de clopoţel. Îmi fac treaba cum vreau, lucrez cât vreau, când vreau, cum vreau şi fac lecţiile care consider eu că trebuie făcute?, a adăugat profesorul.

Casa profesorului, care aduce cu o mică şcoală, a devenit un cămin pentru sute de elevi. "Proful" are însă şi o dezamăgire: puţini tineri îşi mai caută astăzi vocaţia în învăţământ, majoritatea alegând cariere mai bănoase.



Observator

×
Subiecte în articol: profesor matematica invatamant Bistriţa
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close