x close

Primul cabinet de meditaţii din România, înfiinţat de un profesor de matematică din Bistriţa (VIDEO)

06 Oct 2009   •   18:20
Primul cabinet de meditaţii din România, înfiinţat de un profesor de matematică din Bistriţa (VIDEO) profesor

Un profesor de matematică din Bistriţa şi-a deschis primul cabinet de meditaţii cu acte în regulă din România. După 20 de ani de meserie, Dorin Ioniţă a avut curajul să renunţe la salariu şi să-şi deschidă un cabinet particular. Şi-a transformat propriul apartament într-o şcoală în miniatură, iar succesul nu s-a lăsat aşteptat.

Dorin Ioniţă are 20 de ani vechime în învăţământ. De curând, profesorul a înfiinţat primul cabinet de ştiinţe exacte cu acte în regulă din România.

?De când mă ştiu am fost o fire mai rebelă, în sensul că m-am acomodat mai greu cu programul impus de învăţământul de stat?, a declarat Dorin Ioniţă.

Aşa că profesorul, sau "proful" cum îi spun elevii săi, şi-a deschis un cabinet particular. ?Satisfacţia e că nu sunt legat de clopoţel. Îmi fac treaba cum vreau, lucrez cât vreau, când vreau, cum vreau şi fac lecţiile care consider eu că trebuie făcute?, a adăugat profesorul.

Casa profesorului, care aduce cu o mică şcoală, a devenit un cămin pentru sute de elevi. "Proful" are însă şi o dezamăgire: puţini tineri îşi mai caută astăzi vocaţia în învăţământ, majoritatea alegând cariere mai bănoase.Observator

Citeşte mai multe despre:

profesor matematica invatamant Bistrita
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati