Antena 3 CNN Actualitate Legătură directă între vaccinul anti-COVID și o boală severă! O româncă dă în judecată Pfizer, MS și Guvernul

Legătură directă între vaccinul anti-COVID și o boală severă! O româncă dă în judecată Pfizer, MS și Guvernul

Primul proces din România împotriva Pfizer și împotriva Ministerului Sănătății și a Guvernului României pentru legătură directă între vaccinare și o boală severă.

de Laura Dinu    |    13 Dec 2022   •   12:27

”Vorbim despre un proces care vizează acest trio: Compania Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, bineînțeles pentru acele HG-uri emise pe toată perioada pandemiei, care unele dintre ele chiar au fost anulate.  

Boala despre care vorbim se referă la trombocitopenie, o boală despre care spun medicii, în actele oficiale, medici din Germania, pentru că acolo persoana respectivă a mers să se trateze, cel mai probabil ar fi apărut, așa cum este menționat în documentele medicale, după imunizarea cu vaccinul anti COVID-19 produs de Pfizer. 

De aceea, acest producător, prin subsidiara din România, este chemat în judecată pentru a răspunde pentru vaccinul respectiv. Bineînțeles, dacă acest lucru va dovedi, pe baza unor expertize, o legătura de cauzalitate foarte clară” a explicat avocatul Adrian Cuculis la Antena 3 CNN. 

Potrivit acestuia, clienta lui va trebui să trăiască toată viața cu această afecțiune gravă.  

”Ceea ce a fost comunicat de către medicii din Germania, și de câteva luni bune este acolo pentru tratamentul respectiv, este faptul că trebuie să urmeze tratamentul pentru toată perioada vieții. Este o chestiune cu care trebuie să trăiască toată viața. 

Ceea ce este foarte interesant, în documentele medicale, medicii confirmă ca această boală a fost provocată și a apărut imediat după imunizarea cu vaccinul anti COVID 19 produs de compania Pfizer. Și atunci mai rămâne decât un singur pas, dovedit pe baza unei analize făcute în baza unei expertize medicale, legătura de cauzalitate între boala respectivă și imunizarea cu vaccinul acesta”, a mai spus Adrian Cuculis la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: Adrian Cuculis vaccin
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close