Antena 3 CNN Actualitate Primul român verificat de ANAF. Cine este misteriosul milionar

Primul român verificat de ANAF. Cine este misteriosul milionar

ANAF începe oficial vânătoarea milionarilor nedeclarați. 561.000 de români vor fi verificaţi de Fisc pentru milioanele de euro găsite suspecte.

Primul român verificat de ANAF. Cine este misteriosul milionar
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iun 2022   •   13:28

Șeful ANAF, Lucian Heiuș, a anunțat că cea mai mare sumă investigată până acum la o persoană fizică dintre cele care vor fi controlate începând cu 1 iulie este de 4.000.000 de euro.

Puțin probabil să fie un bugetar. Şeful ANAF n-a vrut să dezvăluie identitatea acestei persoane. Singurul lucru pe care l-a spus a fost că cea mai mare sumă pe care o investighează ANAF-ul este de 4.000.000 de euro și nu reprezintă această sumă întreaga avere a acelui român, ci veniturile pentru care nu a plătit impozit la stat.

Vor fi verificați 561.000 de români. Controalele urmează să înceapă pe data de 1 iulie

Inspectorii ANAF vor verifica în principal veniturile a 561.000 de mii de români, respectiv cheltuielile acestora și achizițiile de mașini, apartamente, ori case.

Respectiva persoană verificată va primi o informare că urmează să-i fie verificată situația fiscală. Persoana respectivă are la dispoziție 60 de zile pentru a depune o declarație de patrimoniu și de avere.

Apoi începe verificarea propriu-zisă. 

×
Subiecte în articol: ANAF fisc
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close