Antena 3 CNN Actualitate Prin ce a trecut un pensionar austriac alături trei românce: „Credea că va avea parte de aventura vieții, dar totul a devenit un coșmar”

Prin ce a trecut un pensionar austriac alături trei românce: „Credea că va avea parte de aventura vieții, dar totul a devenit un coșmar”

Un pensionar austriac în vârstă de 66 de ani credea că va trăi aventura vieții atunci când a cunoscut trei românce tinere, de 24, 25 și 48 de ani. Realitatea a fost însă departe de visele bărbatului, care a ajuns să trăiască un adevărat coșmar.

Prin ce a trecut un pensionar austriac alături trei românce: „Credea că va avea parte de aventura vieții, dar totul a devenit un coșmar”
Sursa foto: Twitter/Euronews
de Diana Dragotescu    |    03 Oct 2020   •   21:00

Româncele i-au câștigat încrederea bărbatului extrem de ușor, și l-au invitat să se distreze într-un apartament. Bărbatul, bolnav, nu s-a gândit de două ori și a acceptat invitația.

Petrecerea cu fetele a fost însă întreruptă de un alt bărbat, care l-a sechestrat pe pensionar. Timp de aproape două luni, acesta a fost ținut prizonier în apartament, timp în care românii i-au retras zeci de mii de euro din conturi, scrie adevărul. 

Salvarea bărbatului au fost vecinii, care au observat că acesta nu mai vine pe acasă și știau de relația lui cu româncele. Vecinii au anunțat poliția, iar investigația i-a îndrumat pe anchetatori către apartamentul româncelor. Pensinarul a fost găsit și a mărturisit autorităților că a fost întradevăr sechestrat, însă a fost tratat foarte bine. 

O parte din banii furați au fost găsiți în apartament. Cei patru român au fost arestați preventiv și sunt închiși în penitenciarul Graz-Jakomini.

×
Subiecte în articol: austriac romance pensionar
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close