Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost prins principalul suspect în dubla crimă de la Iași. Își schimbase înfățișarea

Cum a fost prins principalul suspect în dubla crimă de la Iași. Își schimbase înfățișarea

Marocanul suspect pentru uciderea celor doi tineri de la Iași își schimbase înfățișarea și a fost prins de polițiștii din Italia când ieșise la cumpărături.

Cum a fost prins principalul suspect în dubla crimă de la Iași. Își schimbase înfățișarea
de Rafaelo Varga    |    15 Dec 2021   •   17:25

Ahmed Sami El Bourkadi ar putea să ajungă pe teritoriul României la începutul săptămânii viitoare, iar în cursul acestei săptămâni un judecător din Italia va recunoaște mandatul internațional de arestare pe numele tânărului de 20 de ani.

Bărbatul și-a cumpărat biletul de avion către Roma încă de acum o lună, și a mers însoțit de prietena lui. Suspectul a fost găsit de polițiștii din peninsulă aseară, când a mers la magazin să-și cumpere țigări.

Pentru a nu fi recunoscut, tânărul s-a tuns, și-a tuns și barba și a folosit o pereche de ochelari. Polițiștii l-au recunoscut totuși și suspectul se află acum în custodia autorităților.

După ce va ajunge pe teritoriul României vor începe audierile. Polițiștii vor să afle dacă acesta avea și complice.

Tânărul este bănuit că i-a omorât pe Ioana Vanesa Burlacu și iubitul ei din Maroc, Youssef Ajniyah, ambii studenți la UMF Iași, pe 9 decembrie, într-o vilă din Iași. După comiterea criei, acesta ar fi mers la spital pentru a primi îngrijiri, după ce s-a tăiat la mână.

Cadavrele celor doi tineri ucişi au fost descoperite abia în noaptea de 10 spre 11 decembrie.

×
Subiecte în articol: crima Iași suspect
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close