Antena 3 CNN Actualitate Principalul suspect al dublei crime de la Iași fusese externat de la Socola în iunie

Principalul suspect al dublei crime de la Iași fusese externat de la Socola în iunie

Principalul suspect al dublei crime de la Iași fusese externat de la Socola în iunie
Sursa foto: Foto: cronicadeiasi.ro
de M.Z.    |    20 Iul 2012   •   12:56

Fratele jurnalistei ucise la Iaşi, împreună cu fetiţa ei, considerat principalul suspect în cazul crimelor, a fost externat de la Spitalul Socola luna trecută, informează Mediafax.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola din Iaşi, medicul Călin Scripcaru, a declarat, vineri, că tânărul a fost internat timp de trei săptămâni în această unitate medicală, el fiind externat la începutul lunii iunie.

Scripcaru a precizat că tânărul a primit tratament de specialitate.

Totodată, medicul ieşean presupune că, după externare, pacientul nu a mai luat tratamentul prescris, astfel că boala s-a acutizat.

În apartament în care s-au produs crimele au fost găsite actele de identitate ale tânărului, un rucsac şi un caiet pe care scria: "Lumea asta e stricată. Sunt într-o altă lume".

Femeia ucisă joi seara avea conflicte tot mai dese, în ultima perioadă, cu fratele ei, George Guraliuc, în vârstă de 23 de ani, spun rudele victimei.

Fratele jurnalistei, care locuia tot în Iași, este considerat principalul suspect în cazul dublei crime, iar anchetatorii l-au căutat atât la domiciliul său, cât şi la casa părinţilor din comuna ieşeană Plugari, însă nu a fost găsit.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că, după comiterea dublei crime, atacatorul s-a spălat la chiuveta din baie, aceasta fiind găsită plină de sânge.
Jurnalista Maria Guraliuc se căsătorise anul trecut.

×
Subiecte în articol: Iași jurnalista frate ucide
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close