Antena 3 CNN Actualitate Principalul suspect în cazul jafului de la Arad a fost prins. Tocmai a terminat liceul (VIDEO)

Principalul suspect în cazul jafului de la Arad a fost prins. Tocmai a terminat liceul (VIDEO)

Principalul suspect în cazul jafului de la Arad a fost prins. Tocmai a terminat liceul (VIDEO)
26 Iun 2010   •   10:36



Principalul suspect în cazul jafului armat care a avut loc în 17 iunie la o casă de schimb valutar şi de amanet din centrul municipiului Arad a fost reţinut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, acesta fiind un absolvent de liceu care urma să susţină examenul de bacalaureat, potrivit Mediafax.
Potrivit anchetatorilor arădeni, suspectul are 19 ani şi este absolvent de liceu, el fiind programat să susţină bacalaureatul săptămâna viitoare.
Poliţiştii l-au identificat pe tânăr după ce au analizat imaginile video surprinse la locul jafului, suspectul fiind reţinut în noaptea de vineri spre sâmbătă, când a fost audiat de procurori.
"Este acuzat de tâlhărie în formă calificată, iar identificarea acestuia s-a facut după analiza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. A terminat liceul acum şi şi-a recunoscut fapta?, a declarat procurorul de caz Codrin Gavra.
Tânărul le-a declarat jurnaliştilor, pe holurile Parchetului Tribunalului Arad, că regretă fapta şi că a recurs la jaf pentru că avea nevoie de 550 de euro pentru a-şi plăti nişte datorii. El a spus că a stat în faţa casei de schimb valutar zece minute înainte să o atace pe angajată.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie propus judecătorilor pentru mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Jaful a avut loc în 17 iunie, după închiderea casei de amanet şi schimb valutar casiera ieşind în stradă să arunce gunoiul, moment în care a fost atacată de un bărbat care purta o şapcă pe cap şi era înarmat cu un cuţit.
Agresorul a intrat cu forţa în magazin şi i-a pus cuţitul la gâtul angajatei, cerând banii din casă.
Conform reprezentanţilor casei de schimb valutar şi amanet, angajata a apăsat imediat butonul de panică, însă bărbătul a reuşit să extragă de pe tejgheaua casieriei două telefoane mobile şi să ia din casa de bani, care era deschisă, aproxcimativ 11.000 de lei.

Foto: Observator

Antena3.ro


×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close