Antena 3 CNN Actualitate Principalul suspect în cazul uciderii soţiei unui avocat din Braşov, arestat pentru 29 de zile

Principalul suspect în cazul uciderii soţiei unui avocat din Braşov, arestat pentru 29 de zile

Principalul suspect în cazul uciderii soţiei unui avocat din Braşov, arestat pentru 29 de zile
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Apr 2011   •   13:19

Tânărul reţinut vineri ca principal suspect în cazul uciderii soţiei unui avocat din Braşov a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Anchetatorii au găsit amprentele sale la locul faptei.

 
Tânărul de 21 de ani, aflat în timpul unei condamnări cu suspendare, sub supraveghere, pentru trafic de droguri, a fost reţinut, vineri seară. El este considerat a fi principalul suspect în cazul uciderii soţiei unui avocat din Braşov, informează Mediafax.

Tânărul a fost reţinut de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor, urmând ca sâmbătă să fie dus la Tribunalul Braşov cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, Monica Munteanu, tânărul se afla în timpul unei condamnări cu suspendare, sub supraveghere, pentru trafic de droguri.

Procurorii barşoveni au audiat, vineri seară, alte patru paersoane care făceau parte din cercul de suspecţi în acest caz, însă aceştia au fost lăsaţi să plece.

Violeta Teodorescu, în vârstă de 45 de ani, soţia unui avocat din Braşov, a fost găsită moartă în locuinţa sa, marţi seară.

Ea a fost înjunghiată cu un cuţit de 25 de ori în gât, iar la cap avea 15 lovituri cu un corp dur. Cea care a chemat Poliţia a fost vânzătoarea din magazinul aflat perete în perete cu bucătoria soţilor Teodorescu, femeia declarându-le anchetatorilor că din locul unde se afla nu a avut posibilitatea să vadă cine a intrat sau a ieşit din curtea vecinilor.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că din locuinţa soţilor Teodorescu nu a dispărut niciun bun de valoare. Ahetatorii au găsit doar unul dintre obiectele cu care femeia a fost atacată, respectiv un cuţit de bucătărie. De asemenea, s-a stabilit că nu au existat urme de forţare ale uşilor de acces sau ale ferestrelor. Acestea erau închise, dar nu încuiate, fiind posibil ca femeia să fi lăsat uşa descuiată sau ca agresorul sau agresorii să fi intrat cu chei potrivite. 

 
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close