Antena 3 CNN Actualitate Prinţesa Lia a născut un băieţel, la 58 de ani. Copilul se va numi Carol Ferdinand al României (VIDEO)

Prinţesa Lia a născut un băieţel, la 58 de ani. Copilul se va numi Carol Ferdinand al României (VIDEO)

Prinţesa Lia a născut un băieţel, la 58 de ani. Copilul se va numi Carol Ferdinand al României (VIDEO)
Sursa foto: Prinþesa Lia
11 Ian 2010   •   17:46

Prinţesa Lia, soţia Prinţului Paul al României, a născut luni dimineaţă un băieţel. Copilul, care va purta numele de Carol Ferdinand al României, a venit pe lume prin operaţie cezariană.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Prinţului Paul al României, bebeluşul a primit nota 10 la naştere, având greutatea de 2.200 de grame. În prezent, prinţesa Lia şi copilul se simt bine şi se află sub supravegherea medicilor de la maternitate. Fiul Prinţului Paul şi al Prinţesei Lia, în vârstă de 58 de ani, urmează să fie botezat în religia ortodoxă şi va fi crescut în România.

"Eu şi soţia mea ne doream de foarte mult timp un copil. Este, de asemenea, un moment de împlinire şi datorită faptului că fiul nostru s-a născut în România, aşa cum ne-am dorit. Naşterea fiului nostru este un motiv în plus să reafirm datoria mea de onoare faţă de strămoşii noştri şi faţă de generaţile care vor veni, pentru ca acesta să cunoască mai bine şi să înţeleagă istoria poporului român, pe care îl iubim atât de mult", a declarat Prinţul Paul, într-un comunicat citat de Mediafax.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: nastere copil
Parteneri
El este românul care a rămas fără o mână, în Italia
x close