Antena 3 CNN Actualitate Prinţul Charles a fost primit la Palatul Elisabeta

Prinţul Charles a fost primit la Palatul Elisabeta

Prinţul Charles a fost primit la Palatul Elisabeta
30 Mai 2018   •   17:47

Update: Prinţul Charles a fost primit, la Palatul Elisabeta, de Custodele Coroanei Române, Margareta şi Principele Radu.

Update: Prinţul Charles a fost primit, miercuri, la Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis.

După convorbirile tete-a-tete cu şeful statului, moştenitorul Coroanei britanice se întâlneşte cu premierul Viorica Dăncilă.

De asemenea, Alteţa Sa Regală va fi primită de către Custodele Coroanei Române, Margareta, la Palatul Elisabeta.

Știre inițială. Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi astăzi după-amiază, la Palatul Cotroceni, pe Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice.

Alteţa Sa Regală va fi primit în holul de Onoare al Palatului Cotroceni la ora 15.40, după care vor urma convorbiri tête-à-tête.

După, întrevederea cu preşedintele, Prințul de Wales va merge la Palatul Victoria unde se va întâlni și cu premierul Viorica Dăncilă, la ora 16.45.

În martie anul trecut, Prinţul Charles a fost decorat cu Ordinul Naţional 'Steaua Romaniei' în Grad de Mare Cruce, în semn de 'preţuire pentru activitatea în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume'.

De asemenea, în mai 2017, a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, în semn de recunoastere față de contribuția acestuia la valorificarea patrimoniului cultural romanesc, dar și a întăririi relațiilor dintre România și Regatul Unit.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close