Antena 3 CNN Actualitate Prinţul Charles a jurizat un concurs de cosit în Valea Zălanului, Covasna

Prinţul Charles a jurizat un concurs de cosit în Valea Zălanului, Covasna

Prinţul Charles a jurizat un concurs de cosit în Valea Zălanului, Covasna
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Iun 2015   •   08:58

Prinţul Charles a jurizat un concurs de cosit în Valea Zălanului, în judeţul Covasna acolo unde se află de duminică. Moştenitorul coroanei britanice a schimbat câteva cuvinte cu localnicii, îmbărcaţi în costume tradiţionale, apoi s-a plimbat prin pădure.

Printul Charles şi-a început ziua relaxat, cu o plimbare prin pădure. Între timp, în Valea Zălanului, localnicii făceau ultimele pregătiri pentru marele concurs de cosit.

Moştenitorul coroanei britanice a fost primit cu muzică şi cu pălincă să ia parte la evenimentul din localitate. Prinţul Charles a făcut parte din juriul concursului şi s-a uitat atent la cum se descurcă fiecare concurent.

Oamenii s-au pregătit cu un coş plin de bucate tradiţionale, atât pentru prinţ, cât şi pentru ţăranii care au muncit la coasă. La sfârşit, localnicii l-au încantat pe prinţul Charles cu muzica tradiţională din Covasna.

Printul Charles va sta în Valea Zălanului până marţi, apoi va merge în satul Viscri, din Braşov, acolo unde deţine şi o casă.

Înainte de a veni în Transilvania, un loc drag inimii sale, moştenitorul coroanei britanice s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Alteta Sa Regala îşi lansează astăzi propria fundaţie în Romania - Fundaţia Prinţul de Wales - o organizaţie caritabilă cu scop educativ ce urmăreşte să sprijine păstrarea patrimoniului, agricultura şi dezvoltarea durabilă în România.


×
Subiecte în articol: printul Charles Covasna Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close