Antena 3 CNN Actualitate Prinţul Charles, aflat într-o vizită în România, se va întâlni cu Elena Udrea

Prinţul Charles, aflat într-o vizită în România, se va întâlni cu Elena Udrea

Prinţul Charles, aflat într-o vizită în România, se va întâlni cu Elena Udrea
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Mai 2011   •   09:47

Printul Charles şi-a petrecut o zi întreagă în Transilvania, în cele mai liniştite zone. A venit la odihnă şi relaxare, aşa că a păstrat discreţia asupra programului său. Şi ca să fie sigur că se va bucura de intimitate, s-a retras într-un loc departe de civilizaţie, într-un sat cu 200 de suflete, pe Valea Zălanului din Covasna.

Pregătirile pentru sosirea prinţului Charles la conacul său din Valea Zălanului au fost coordonate de prietenul acestuia, contele Tibor Kalnoky. Programul moştenitorului coroanei britanice a fost păstrat secret.

Prinţul a ajuns in Transilvania duminică. S-a oprit in Mures, la Saschiz. A plecat apoi la Micloşoara, în Covasna.



Luni, prinţul a vizitat reşedinţa sa de la Viscri din apropierea Făgăraşului, unde autoritatile locale au inaugurat o staţie de epurare.  De acolo a plecat spre satul Archita din Mureş. Fascinat de casele din zonă, s-a hotărât să cumpere patru dintre ele.

Programul de azi al prinţului Charles este unul relaxat, potrivit unei vacanţe. După micul dejun de la conacul din Zalanm, la care a cerut doar brânzeturi, lapte şi pâine preparate în zonă, va pleca să cutreiere împrejurimile locului.

Abia la prânz, prinţul are programat un picnic la iarba verde şi abia spre seară se va întâlni cu autorităţile locale, întrevedere la care se pare că a fost invitat şi ministrul Turismului Elena Udrea.





×
Subiecte în articol: printul Charles Elena Udrea Transilvania
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close