Antena 3 CNN Actualitate Prințul Charles s-a întâlnit cu membrii Casei Regale a României la Palatul Elisabeta

Prințul Charles s-a întâlnit cu membrii Casei Regale a României la Palatul Elisabeta

Prințul Charles al Marii Britanii, aflat într-o vizită privată în România, a ajuns vizitat miercuri Palatul Elisabeta, reședința familiei regale a României.

Prințul Charles s-a întâlnit cu membrii Casei Regale a României la Palatul Elisabeta
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2022   •   17:13

Charles a fost întâmpinat de Majestatea Sa Margareta și de Alteța Sa Regală Principele Radu.

Anterior, prințul a fost primit la Palatul Victoria de premierul Nicolae Ciucă.

Prințul de Wales a fost primit miercuri și de președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

În cadrul întâlnirii, președintele a transmis felicitări Alteței Sale Regale cu ocazia Jubileului de Platină al Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a și a evocat excelentele relații bilaterale și Parteneriatul Strategic româno-britanic.

Klaus Iohannis l-a informat pe Prințul de Wales despre ajutorul acordat Ucrainei și refugiaților ucraineni de către România.

"Președintele României a apreciat dedicarea și implicarea Alteței Sale Regale în promovarea biodiversității și a mediului rural românesc, precum și în activități caritabile în țara noastră.

În acest context, Președintele Klaus Iohannis a discutat cu Alteța Sa Regală Prințul de Wales despre soluții pentru limitarea efectelor schimbărilor climatice și pentru conservarea biodiversității, aplicabile în România, Regatul Unit și la nivel internațional, subliniind angajamentul țării noastre în a atinge obiectivele europene în materie de schimbări climatice", a transmis Administrația Prezidențială.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close