Antena 3 CNN Actualitate Prinţul Charles s-a întâlnit cu Traian Băsescu şi Emil Boc

Prinţul Charles s-a întâlnit cu Traian Băsescu şi Emil Boc

Prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu. Prinţul de Wales este de aproape o săptămână în România, timp în care a vizitat mai multe sate din Transilvania.

Prinţul Charles s-a întâlnit cu Traian Băsescu şi Emil Boc
Sursa foto: Foto: Intact Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mai 2011   •   12:12

Moştenitorul coroanei britanice a fost întâmpinat de Traian Băsescu la intrarea în palat, informează Mediafax. Prinţul Charles a declarat că este amuzat de "cât de mulţi jurnalişti" sunt prezenţi.

Prinţul Charles s-a întâlnit, în jurul orei 12.30,  şi cu premierul Emil Boc.

Prinţul Charles, aflat într-o vizită privată în România, s-a întâlnit duminica trecută cu fermierii din zona localităţii Saschiz, judeţul Mureş, zonă pe care a mai vizitat-o în urmă cu cinci ani. Din judeţul Mureş, Prinţul de Wales a plecat în judeţul Covasna.

Marţi seară, moştenitorul coroanei britanice a avut o întâlnire neoficială de o oră şi jumătate, la reşedinţa sa din Valea Zălanului, cu autorităţile locale din judeţul Covasna.

În timpul vizitei în satul harghitean Delniţa, prinţul Charles s-a oprit la locuinţa unei femei din Marea Britanie, Barbara Knowls. Prinţul a gustat şi pălinca făcută de localnici, după care a cerut să fie învăţat să cosească.

Prinţul de Wales Charles deţine două proprietăţi în satul covăsnean Valea Zălanului, una dintre acestea având o vechime de peste o sută de ani.Prinţul Charles mai are şi o casă la Viscri, în judeţul Braşov.

×
Subiecte în articol: Palatul Cotroceni printul Charles
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close