Antena 3 CNN Actualitate Prințul Charles vine în România. Întâlniri cu Klaus Iohannis și Principesa Margareta

Prințul Charles vine în România. Întâlniri cu Klaus Iohannis și Principesa Margareta

Prințul Charles, moștenitor al tronului Regatului Unit, va face o nouă vizită în România, miercuri, 25 mai. Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Consort îl vor primi la Palatul Elisabeta, iar președintele Klaus Iohannis îl așteaptă la Palatul Cotroceni.

Prințul Charles vine în România. Întâlniri cu Klaus Iohannis și Principesa Margareta
Sursa foto: Colaj: Hepta / Facebook
de Cerasela Stafie    |    24 Mai 2022   •   13:01

Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales, va merge la Palatul Cotroceni la ora 14:45, iar Administrația Preziențială anunță că vor exista ”oportunități de imagine pentru cameramanii și fotografii oficiali, precum și pentru fotoreporterii acreditați”.

De asemenea, ”imagini de la primirea Alteței Sale Regale Charles, Prinț de Wales, la Palatul Cotroceni vor fi transmise presei prin sistemul unic de transmisiune în direct și pe site-ul Administrației Prezidențiale”.

Biroul de presă al Casei Majestăţii Sale Custodele Coroanei transmite că moștenitorul tronului Marii Britanii va merge la Palatul Elisabeta, unde se va întâlni cu Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Consort.

Prinţul Charles a mai vizitat Palatul Elisabeta de patru ori, în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018. În România a venit aproape anual, începând din 1998.

Deține și două proprietăți în țara noastră. Una dintre ele este în Valea Zălanului (judeţul Covasna) și este deschisă turiştilor. Cealaltă se află în satul Viscri (judeţul Braşov). Casa de la Viscri este şi sediul Fundaţiei Prinţul de Wales, unde este deschis un Centru de Pregătire de care benecifiază ucenici, meşteri artizani, studenţi şi arhitecţi din întreaga ţară.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close