Antena 3 CNN Actualitate "Prinţul Raţiu" a fugit de justiţie în SUA

"Prinţul Raţiu" a fugit de justiţie în SUA

"Prinţul Raţiu" a fugit de justiţie în SUA
Sursa foto: Foto: flickr.com
23 Noi 2013   •   12:07
Un cunoscut personaj din lumea mondenă, aşa-numitul "Prinţul Raţiu", a plecat din ţară cu doar cîteva zile înainte să afle dacă va merge la închisoare sa execute o condmanare de trei ani. 
 
Nu a mai aşteptat decizia definitiva, a plecat în America şi, de peste ocean, le transmite autorităţilor că nu se mai întoarce în Români şi că traieste in lux acolo unde este acum.
 
Bucureşteanul de 38 de ani care se prezenta cu titulatura "Prinţul Andrei Prisecaru Raţiu Von Hilttzenmayer" era căutat după ce Judecătoria Constanţa a decis arestarea sa pentru 20 de zile. 
 
Oamenii legii au fost sesizaţi de prietena lui Prisecaru, o tânără în vârstă de 22 de ani. Ea le-a povestit poliţiştilor că, la început, a fost de acord să se prostitueze contra unor sume de bani. Cei doi au închiriat o cameră într-o vilă din staţiunea Mamaia unde fata făcea sex pe bani.
 
Din luna octombrie, fata spune că a refuzat să mai facă acest lucru dar Prinţul Raţiu a sechestrat-o şi a obligat-o să se culce cu diferiţi clienţi. 
 
Poliţiştii susţin că fata a fost sechestrată şi obligată să facă sex contra cost între 20 şi 26 octombrie. După ce a fost prins, prinţul-proxenet a fost dus în faţa procurorului care a confirmat începerea urmăririi penale şi a înaintat către Judecătoria Constanţa solicitarea pentru emiterea unui mandat de arestare.
 

×
Subiecte în articol: justitie fotomodele manechine SUA fuga
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close