Antena 3 CNN Actualitate „Prinţul Ţiganilor“ din Iaşi, Cosmos Tănase, îşi coordona întreaga reţea de trafic de droguri prin telefon

„Prinţul Ţiganilor“ din Iaşi, Cosmos Tănase, îşi coordona întreaga reţea de trafic de droguri prin telefon

„Prinţul Ţiganilor“ din Iaşi, Cosmos Tănase, îşi coordona întreaga reţea de trafic de droguri prin telefon
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    23 Feb 2012   •   08:54

Cosmos Tănase, cunoscut drept liderul unei grupări interlope din Iaşi, a fost arestat pentru 29 de zile, marţi seară, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc. Din dosarul prezentat de procurori reiese că "Prinţul Ţiganilor"  îşi coordona întreaga reţea de trafic de droguri prin telefon.

Mai multe convorbiri telefonice cu doi dintre locotenenţii săi l-au trimis după gratii. Discuţiile au un singur subiect. Cocaina. Avocatul lui Cosmos susţine cu tărie că niciuna dintre convorbiri nu-l incriminează nici măcar indirect pe clientul său.
 
În decizia magistraţilor a cântărit şi trecutul lui Cosmos. De numele lui se leagă o reţea de cerşetorie din Germania şi o reţea de prostituţie în Spania. S-a întors la Iaşi imediat după eliberarea din închisoarea spaniolă şi acum locuieşte într-o vilă din centrul oraşului. Nimeni nu ştie însă cu ce se ocupă Prinţul Ţiganilor.

Cosmos îşi va afla soarta vineri, când magistraţii vor judeca recursul la decizia de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: telefon cocaina
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close