Antena 3 CNN Actualitate Pregătiri pentru priveghiul lui Costel Corduneanu. Trupul neînsuflețit, depus la un renumit restaurant din Iași | Sute de oameni din toate județele țării vor veni la înmormântare

Pregătiri pentru priveghiul lui Costel Corduneanu. Trupul neînsuflețit, depus la un renumit restaurant din Iași | Sute de oameni din toate județele țării vor veni la înmormântare

Forțele de ordine din Iași sunt în alertă. Se fac pregătiri pentru priveghiul șefului clanului Corduneanu, unde sunt așteptați să participe sute de oameni. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   10:24

Trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu va fi luat de familie de la Târgu Mureș și dus acasă, la Iași, pentru funerarii.

Liderul clanului ar urma să fie depus la un vestit local de la marginea orașului și vor fi trei zile de priveghi.

Potrivit presei locale, priveghiul se va desfășura la restaurantul "La Castel" din Iași.

Costel Cordueanu s-a stins pe patul de spital la Târgu Mureș. Era internat acolo de câteva săptămâni, după ce suferise o intervenție chirurgicală la inimă și de asemenea, se afla pe lista de așteptare pentru un transplant de inimă de aproximativ 10 ani.

Înmormântarea va avea loc miercuri sau joi, iar oamenii legi vor să se asigure că nu vor exista incidente.

Pe pagina de socializare Facebook, sute de mesaje de condoleanțe au umplut paginile membrilor familiei Corduneanu.

Costel Corduneanu a fost, de asemenea, campion mondial la cadet și a participat la două ediții la Jocurile Olimpice, unde a ocupat locul nouă la Barcelona în 1992 și locul 14 la Atlanta în 1996.

×
Subiecte în articol: Costel Corduneanu priveghi
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close