Antena 3 CNN Actualitate Problema apei calde, rezolvată temporar

Problema apei calde, rezolvată temporar

Problema apei calde, rezolvată temporar
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Oct 2014   •   11:25
Jumătate din Bucureşti a rămas fără caldă. Locuitorii din 4 sectoare au avut de suferit după ce furnizarea gazelor pentru Electrocentrale Bucureşti a fost redusă. 
 
Reprezentanţii Primăriei au acuzat Elcen de rea credinţă pentru că nu a plătit consumul de gaze naturale deşi a încasat integral de la Radet contravaloarea energiei termice furnizate în centrale. 
 
Problema invocată de Distrigaz este o datorie de 88 de milioane de lei pe care Electrocentrale  Bucureşti ar avea-o către companie. 
 
La rândul ei, Electrocentrale Bucureşti spune că a acumulat această datorie din cauza restanţelor pe care le are de recuperat de la Primăria Capitalei şi Radet. 
 
Muncipalitatea a informat însă printr-un comunicat că ar fi achitat , de la începutul anului şi pînă în septembrie, împreună cu Radet-ul, o sumă mai mare cu 70 de milioane de lei, decît facturile emise. 
 
După negocieri intense, problemele au fost rezolvate, momentan. Distrigaz a anunţat că a crescut presiunea la gaze iar locuitorii Capitalei vor avea apă caldă, cel puţin pînă luni, cînd va urma altă rundă de negocieri între companiile implicate.
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close