Antena 3 CNN Actualitate Problema câinilor MAIDANEZI: "Ne este FRICĂ să ne urcăm în maşini, de teamă să nu fim muşcaţi de câinii care dorm sub ele"

Problema câinilor MAIDANEZI: "Ne este FRICĂ să ne urcăm în maşini, de teamă să nu fim muşcaţi de câinii care dorm sub ele"

Problema câinilor MAIDANEZI: "Ne este FRICĂ să ne urcăm în maşini, de teamă să nu fim muşcaţi de câinii care dorm sub ele"
Sursa foto: Foto: Marius Comanescu via [email protected]
de O.P.    |    04 Sep 2013   •   11:30

Au existat proiecte, au existat fonduri pentru rezolvarea acestor proiecte, dar problema rămâne încă pe străzile noastre. Câinii vagabonzi, hrăniţi şi apăraţi de "iubitorii de animale" fac rău în fiecare zi oamenilor. Sunt hrăniţi de diferite persoane, aşa că se strâng în haite şi îi atacă pe cei cărora le este frică de ei, sau pe cei care le-au încălcat teritoriul.

Cazul copilului de 4 ani, sfâşiat de câinii vagabonzi din zona parcului Tei din Capitală pare să fie picătura care a umplut paharul. Zeci de oameni revoltaţi ne-au scris pe adresa noastră de mail [email protected] şi cer autorităţilor să ia cât mai repede măsuri!

Iată ce ne-a povestit Răzvan M.

"Buna ziua,
Ma numesc M. Razvan şi ma adresez Dvs. in speranta unui ajutor in rezolvarea si evitarea unei noi tragedii. Parcul Drumul Taberei a fost inchis de catre primarie pentru reamenajare, nu are rost sa dezvolt acest subiect, l-ati dezbatut sau nu si Dvs in emisiuni si stim ca este o bataie de joc la adresa locuitorilor din acest cartier sa inchizi singurul spatiu verde pentru 18 luni. Problema noastra, a locuitorilor din blocurile adiacente parcului, sunt haitele de caini vagabonzi gonite de catre muncitori din incinta actualului santier, ce s-au aciuat la blocurile din imprejurimi.

Sotia mea a fost muscata de cainii vagabonzi cand era la plimbare cu copilul si cainele familiei, in data de 16.01.2013. Din cauza socului si a injectiilor ce a trebuit sa le faca ea nu a mai putut alapta copilul, in varsta de 3 luni la data respectiva.

Haita de caini vagabonzi ce au muscat-o pe sotie sta acum la blocul A7, str.Drumul Taberei 109. Suntem efectiv terorizati de acesti caini, trebuie sa ajungem pe lumina de la plimbarea cu copilul de seara ca sa avem cat de cat o sansa sa scapam nemuscati.

Ne este frica sa ne urcam in masinile personale parcate ca nu care cumva sa fim atacati de cainii ce stau sub ele. Noaptea nu putem dormi de latraturi si de urletele oamenilor muscati de catre ei. Nu pot sa ies cu cainele nostru ( rasa Golden retriever ) din casa decat dupa ce ma asigur ca nu sunt cainii vagabonzi pentru ca il ataca, la fel si cand ma intorc cu el de la plimbare.

Sotiei ii este frica sa il mai plimbe dupa ce a fost atacata in ianuarie. Am fost incoltit de aceasta haita si eu si socrul meu cand ieseam la plimbare cu cainele,  iar in apararea vagabonzilor au sarit 2 tineri concubini. A trebuit sa chemam politia la serviciul 112, pentru ca acesti tineri sarisera sa ne bata ca vroiam sa ne aparam de aceasta haita( pe care ei o hranesc ) ce ne atacase.

Politia, nu a putut decat sa constate ranile suferite de socrul meu de la acesti tineri pe care i-a si amendat de altfel, dar nu a putut sa ne ajute in privinta cainilor vagabonzi.

Sunt cel putin 20 de persoane muscate de acesti caini in ultimele doua luni si numeroase cereri facute la ASPA ramase fara nici o reactie.
Suntem efectiv disperati ca vine iarna si vom veni de la servici pe intuneric si cel mai probabil vom ajunge prin spitale sau Doamne Fereste la IML.
In speranta unei implicari si prin aceasta la o reactie pozitiva din partea autoritatilor,
Cu stima,
Razvan M"

Dacă aţi experimentat astfel de situaţii, scrieţi-ne pe adresa de mail [email protected]!
 


×
Subiecte în articol: caini vagabonzi caini maidanezi
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close