Antena 3 CNN Actualitate Problemă revoltătoare în curtea spitalelor din Bucureşti: "Tata mi-a zis că nu iese la aer pentru că îi e FRICĂ de câinii din curtea spitalului"

Problemă revoltătoare în curtea spitalelor din Bucureşti: "Tata mi-a zis că nu iese la aer pentru că îi e FRICĂ de câinii din curtea spitalului"

Problemă revoltătoare în curtea spitalelor din Bucureşti: "Tata mi-a zis că nu iese la aer pentru că îi e FRICĂ de câinii din curtea spitalului"
de O.P.    |    09 Sep 2013   •   11:47
Un utilizator al site-ului nostru, www.antena3.ro - Alexandru E. - ne-a trimis pe adresa de mail - [email protected] - un mesaj în care ne semnalează o problemă cu care s-a confruntat recent.

Dorind să îşi viziteze tatăl internat în spital, a fost revoltat de faptul că în curtea unităţii sanitare erau mai mulţi câini vagabonzi, agresivi, pe care îngrijitorii spitalului îi hrăneau şi adăposteau:

"Buna ziua 
 
As dori sa va sesizez o problema foarte grava in ceea ce priveste cainii maidanezi, o problema pe care probabil o stim cu totii dar nimeni nu face nimic pt a o rezolva.
Este vorba de cainii agresivi din curtile spitalelor. Nu stiu daca peste tot este asa, dar va pot spune cu siguranta despre spitalul Sf Luca din Bucuresti, situat pe Sos.Berceni.

Astazi am fost acolo pt a imi vizita tatal internat, iar imediat ce am pasit pe poarta spitalului am fost intampinat de 4-5 caini care au inceput sa latre,sa maraie catre mine.

Am apelat bineinteles la plasa din dotare pentru a-i indeparta, ceea ce cu greu s-a intamplat. Am zis ca am scapat, m-am dus repede spre intrarea in cladire dar acolo... surpriza: 6 pui de maidadez pe scari si mama lor venind spre ei si blocandu-mi intrarea, urmandu-si instinctul de a-si apara puii, bineinteles. A trebuit sa ma feresc de acea catea nervoasa pana la interventia unui "ingrijitor" de acolo, care a luat-o calm in brate pana am intrat eu.

Domnilor, doamnelor, este un spital !!! Sunt oameni bolnavi acolo care abia se misca, cum este posibil ca acei oameni care sunt internati acolo sa traiasca printre animale salbatice !? L-am intrebat pe tata cum se impaca cu ideea, fiind internat acolo. Raspunsul? Simplu. Nu prea iese in curte de frica !

Am decis sa trimit acest e-mail catre dvs si nu catre conducerea spitalului sau alta institutie pt ca stiu ca nu voi fi luat in seama."
 
Dacă aţi întâmpinat astfel de probleme, scrieţi-ne pe [email protected]

×
Subiecte în articol: caini maidanezi caini fara stapan
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close