Antena 3 CNN Actualitate Probleme în Guvernul Cioloş. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, în atenţia ANI

Probleme în Guvernul Cioloş. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, în atenţia ANI

Probleme în Guvernul Cioloş. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, în atenţia ANI
21 Sep 2016   •   16:22

Probleme în Guvernul Cioloş. Ministrul Energiei Victor Grigorescu a intrat în atenţia ANI din cauza declaraţiei de avere. Se pare că ministrul a uitat să declare un imobil, care i-a adus venituri de 791.500 lei prin două tranzacţii cu un offshore.

Potrivit ANI, ministrul a obţinut sume importante de bani din cedarea folosinţei unui bun mobil valoros, către un offshore din insulele britanice Turks & Caicos. Problema nu este că a încasat cel puţin 791.500 lei din cedarea în două rânduri a acelui bun către un offshore, ci faptul că nu este trecut în nicio rubrica din declaraţiile de avere.

În declaraţia de avere semnată pe 17 decembrie 2015, la scurt timp după numirea în funcţia de ministru al Energiei, Victor Grigorescu arăta că a încasat 568.050 (nu preciza dacă lei sau euro) din cedarea folosinţei, fără să ofere alte amănunte legate de bunuri şi sursa venitului. Aceasta în condiţiile în care la rubrica "Venituri din cedarea folosinţei bunurilor" trebuie completat: sursa venitului (nume, adresa), obiectul generator de venit şi venitul anual încasat.

×
Subiecte în articol: ANI guvernul Cioloș offshore 100 de minute

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close