Antena 3 CNN Actualitate Problemele unui primar de provincie: ”Am avut trei jeep-uri nou-nouţe şi am rămas cu un Touareg care troncăne din toate încheieturile”

Problemele unui primar de provincie: ”Am avut trei jeep-uri nou-nouţe şi am rămas cu un Touareg care troncăne din toate încheieturile”

Problemele unui primar de provincie: ”Am avut trei jeep-uri nou-nouţe şi am rămas cu un Touareg care troncăne din toate încheieturile”
Sursa foto: foto: Agerpres
12 Mai 2016   •   08:43

La Hulubeşti, în judeţul Dâmboviţa, primarul coboară din jeep, cu ochelari de soare la ochi, şi trage cu pistolul pentru a-şi pune la punct adversarii. Adrian Chiriţă conduce comuna din 2008, când a făcut pariu cu prietenii de pahar că poate câştiga primăria fără probleme, scrie adevarul.ro, într-un material dedicat edililor din România.

Pe atunci, singura lui legătură cu Hulubeştiul era un loc de casă rămas de la bunicii săi. Acolo mai trăgea din când în când Chiriţă şi chefuia.

„Îmi făcusem o casă de vacanţă aici şi dintr-o joacă, aşa, am vrut să mă fac primar”. Chiriţă locuia în Bucureşti, unde patrona o firmă de taxiuri şi un lanţ de cofetării. Făcea bani frumoşi şi avea satisfacţii: conducea maşini scumpe, se îmbrăca cu haine de firmă şi încingea grătare cu prietenii în curtea casei de vacanţă pe care şi-o construise la Hulubeşti.

În spiritul acestor agape, Chiriţă a proclamat că, dacă are chef, el poate să ajungă primar. Afirmaţia n-a rămas doar o glumă. Când s-au apropiat alegerile din 2008, Adrian Chiriţă s-a gândit să le demonstreze tovarăşilor de grătar că nu s-a dat mare degeaba. Şi-a făcut buletin de Hulubeşti şi a pus la bătaie câteva sacoşe cu bani.

Camioane încărcate cu piatră au descins pe uliţele satului şi localnicii au aflat că noroaiele sunt acoperite din bunăvoinţa domnului Adrian Chiriţă, om de afaceri de la Bucureşti. Chiriţă şi-a trecut numele pe buletinele de vot şi a câştigat cu 77%.

Continuarea pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: primar
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close