Antena 3 Actualitate Procuroarea care a bruscat fetița de nouă ani, explicații despre modul de intervenție: „Am încercat să relaționăm cu minora, dar nu s-a putut”

Procuroarea care a bruscat fetița de nouă ani, explicații despre modul de intervenție: „Am încercat să relaționăm cu minora, dar nu s-a putut”

22 Iun 2019   •   17:05
Procuroarea care a bruscat fetița de nouă ani, explicații despre modul de intervenție: „Am încercat să relaționăm cu minora, dar nu s-a putut”

Procuroarea care a intervenit în cazul fetiței de nouă ani, bruscată de autorități pentru a fi dată spre adopție, a explicat ce s-a întâmplat la fața locului. 

„Am încercat să relaționăm cu minora, dar nu s-a putut pentru că striga, plângea. I-am solicitat fostei asistente maternale să o liniștească. Acest lucru s-a întâmplat la etaj, am coborât în bucătăria de la parter, am încercat să discutăm, să-i explicăm ce urmează să se întâmple. Au început ceilalți membri majori să țipe, s-a creat o hărmălaie. Am reușit să o iau în brațe și am predat-o tatălui. Se zbătea pentru că asta i s-a inoculat, că va fi luată în străinătate și i se va face rău”. 

Procuroarea care a intervenit în acest caz este anchetată, sunt trei verificări care o vizează.

×
Subiecte în articol: explicatii interventie

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close