Antena 3 CNN Actualitate Procurori: Bătrânul bătut pe trecerea de pietoni la Craiova a murit din cauza şocului

Procurori: Bătrânul bătut pe trecerea de pietoni la Craiova a murit din cauza şocului

Procurori: Bătrânul bătut pe trecerea de pietoni la Craiova a murit din cauza şocului
12 Mai 2010   •   22:29

Bătrânul din Craiova snopit în bătaie de un şofer înfuriat pentru că traversa prea încet a murit din cauza spaimei pe care i-a provocat-o bătăuşul. E concluzia medicilor legişti, la mai bine de o lună de la incident. Automat, tânărul excesiv de nervos va fi cercetat şi pentru lovituri cauzatoare de moarte. Până acum, era acuzat doar de ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Bătrânul a suferit un şoc puternic în urma loviturilor primite. Iar asta i-a provocat infarctul.

?S-a constatat că leziunile traumatice constatate cu ocazia autopsiei, prin ele însele nu ar fi provocat decesul victimei, dar au avut un rol concurator, asociat factorului de stres psihic. S-a stabilit că între trauma psihosomatică suferită de victimă şi deces există o legătură de cauzalitate, condiţionată de fondul patologic existent? a declarat Magda Bădescu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Şoferul furios, Cosmin Drăgan, s-a năpustit asupra bărbatului în timp ce acesta îşi ţinea nepoţica de mână. L-a lovit de mai multe ori, până când s-a prăbuşit. Omul a intrat în stop cardio-respirator în ambulanţă şi la spital a murit. Agresorul lui a fost identificat imediat, dar nu a fost considerat pericol public. A fost reţinut abia la o săptămână de la incident, după ce presa a făcut vâlvă.

Observator

×
Subiecte în articol: soc batran mort trecere de pietoni
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close