Antena 3 CNN Actualitate Procurorii DNA descind la ISU Dâmboviţa, după explozia din Crevedia. Surse: Se ridică documente în dosarul deschis de secţia militară DNA

Procurorii DNA descind la ISU Dâmboviţa, după explozia din Crevedia. Surse: Se ridică documente în dosarul deschis de secţia militară DNA

Procurorii DNA au descins, miercuri dimineaţă, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Dâmboviţa pentru controale, după explozia din Crevedia.

de Delia Bulgaru    |    30 Aug 2023   •   08:36

În acest caz sunt două dosare penale pentru abuz în serviciu deschise în privinţa felului în care s-a acţionat referitor la staţia GPL din Crevedia.

Unul dintre acestea, potrivit unor surse, ar viza controlul făcut de ISU Dâmbovița în anul 2020 la stația GPL. 

Cel de-al doilea dosar, tot deschis de DNA, privește ceea ce s-a întâmplat sâmbătă, la Crevedia. 

Potrivit unor surse, sunt ridicate documente în dosarul deschis de secţia militară DNA cu privire la verificări și controale pe care ar fi trebuit să le facă ISU Dâmboviţa.

Din primele informaţii, nu vor fi audieri astăzi, ci doar se ridică documente.

Anchetatorii au intrat deja înăuntru și, cel mai probabil, urmează să verifice acele documente, avize pe care ei le-au retras, dar și instituțiile pe care le-au înștiințat după ce au retras avizul de funcționare al stației GPL.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close