Antena 3 CNN Actualitate Procurorii din Italia cer date despre moartea unui român de 47 de ani vaccinat. Informaţii din dosar: Autopsia arată tromboze majore

Procurorii din Italia cer date despre moartea unui român de 47 de ani vaccinat. Informaţii din dosar: Autopsia arată tromboze majore

Este anchetă majoră după moartea unui român vaccinat anti-COVID. Procurorii din Italia vin şi cer date procurorilor de la noi.

Procurorii din Italia cer date despre moartea unui român de 47 de ani vaccinat. Informaţii din dosar: Autopsia arată tromboze majore
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Aug 2021   •   15:56

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani din Târgu Jiu, a cărui soră este medic, iar el a decedat în martie după administrarea serului de la Astra Zeneca.

Deşi s-a spus că bărbatul a murit în urma unui infarct şi că nu a existat nicio relaţie de cauzalitate între vaccin şi deces, potrivit unor informaţii exclusive prezentate de Antena 3, autopsia indică tromboze majore. 

În plus, în cazul acestui bărbat de 47 de ani din Târgu Jiu nu a existat necropsie.

Autorităţile spun că bărbatul a murit de infarct, autopsia arată tromboze majore

Recent, a ajuns la Târgu Jiu cererea de colaborare a procurorului italian trimisă la noi, o solicitare care a fost admisă.

În Italia, mai multe persoane au murit la câteva ore după administrarea dozelor de vaccin de la Astra Zeneca în luna martie, printre ei un poliţist şi un militar.

Totul s-a întâmplat în aceeaşi perioadă în care şi inginerul de 47 de ani din Gorj a murit la puţin timp după administrarea vaccinului.

Serul făcea parte din lotul declarat suspect şi retras din centrele de vaccinare.

La fel ca şi în cazul pacienţilor italieni, şi românul din Gorj a dezvoltat multiple tromboze care au dus la deces. 

În România, nu au fost făcute rapoarte la administrarea de alte probe, de expertize. 

Românul a fost vaccinat cu serul Astra Zeneca, lotul suspect şi retras ulterior

Însă autorităţile din Italia au văzut că acest caz se aseamănă cu cele de la ei şi vor să investigheze şi situaţia românului.

Mai precis, la investigaţiile medicale, s-au descoperit trombi care au determinat şi interesul procurorilor din Italia.

În plus, în acest caz, reporterii Antena 3 spun că au sesizat Parchetul, iar instituţia a replicat că nu ştia de acest caz.

×
Subiecte în articol: vaccin mort Italia
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close