Antena 3 CNN Actualitate Se renumără voturile pentru Clotilde Armand. Rezultatul alegerilor de la Sectorul 1 ar putea fi anulat

Se renumără voturile pentru Clotilde Armand. Rezultatul alegerilor de la Sectorul 1 ar putea fi anulat

Procurorii din cadrul Secției de investigare a infracțiunilor din justiției au decis renumărarea voturilor în integralitate de la alegerile locale din Sectorul 1, unde Clotilde Armand a ieșit primar. În spațiul public au apărut imediat după alageri imagini cu saci desigilați, cu oameni care spuneau că au fost trimiși acasă și chemați apoi cu procesele verbale.

Se renumără voturile pentru Clotilde Armand. Rezultatul alegerilor de la Sectorul 1 ar putea fi anulat
Sursa foto: hepta
de Gabriel Dano    |    09 Feb 2021   •   17:25

Reporterul Antena 3 Roxana Ciucă a prezentat, în exclusivitate la Antena 3 ordonanța procurorilor la de Secția de investigare a infracțiunilor din justiție prin care sunt delegați mai mulți polițiști care să renumere votul din Sectorul 1. Acest lucru se va întâmpla zilele viitoare la Tribunalul București, pentru că în momentul de față sacii cu voturile din sectorul condus de Clotilde Armand se află acolo.

"Se va amenaja un sediu unde ofițerii se vor pune pe numărat. Timp de două luni de zile, pentru că atâta au la dispoziție, dar este foarte posibil ca această ordonanță să se mai prelungească cu alte două luni de zile, vor merge de dimineaț la tribunal, vor lua fiecare vot la mână și vor confrunta voturile cu procesele verbale.

Sunt 166 de secții de votare în Sectorul 1. La sfârșit urmează să stabilească procurorul de caz dacă s-au fraudat sau nu alegerile la Primăria Sectorului 1", a explicat Roxana Ciucă.

Întrebat dacă rezultatul alegerilor de la Sectorul 1 ar putea fi anulat, Mihai Drăgan, avocatul fostului primar Dan Tudorache, a răspuns:

"Finalul probabil că acesta va fi. Trebuie să vă informez că pe rolul Curții de Apel București se află două dosare care vizează exact acest lucru: anularea alegerilor la Sectorul 1. Aceste dosare nu au fost închise, urmează să se acorde termen, din ce am eu cunoștință, iar ceea ce au decis procurorii vine să ne dea dreptate încă o dată că la Sectorul 1 au fost probleme foarte grave".

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close