Antena 3 Actualitate Procurorii au început urmărirea penală ”in rem” pentru ucidere din culpă în cazul incendiului de la căminul de bătrâni

Procurorii au început urmărirea penală ”in rem” pentru ucidere din culpă în cazul incendiului de la căminul de bătrâni

30 Sep 2017   •   15:56
Procurorii au început urmărirea penală ”in rem” pentru ucidere din culpă în cazul incendiului de la căminul de bătrâni
Sursa foto: Foto: ISU Bucuresti-Ilfov/ Facebook

Procurorii au început urmărirea penală "in rem" pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul incendiului de la căminul pentru persoane vârstnice din Capitală, efectuându-se totodată cercetări privind modalitatea de desfăşurare a activităţii în respectivul centru. 

Potrivit unui comunicat al DGPMB, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri efectuează cercetări cu privire la modalitatea de desfăşurare a activităţii în centrul de cazare pentru persoane vârstnice situat pe stada Păcală, sector 3, în cauză dispunându-se începerea urmăririi penale "in rem" cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

DGPMB precizează, cu privire la persoana decedată în timpul incendiului, că s-a dispus ridicarea cadavrului şi transportarea la Institutul Naţional de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. 

Sursa citată mai arată că echipe din cadrul Poliţiei Capitalei s-au deplasat la cele 6 unităţi spitaliceşti unde au fost transportate persoanele evacuate pentru identificarea acestora, cât şi pentru anunţarea familiilor. 

"Cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a fost demarată cercetarea locului faptei", menţionează DGPMB.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close