Antena 3 Actualitate Procurorii au noi imagini cu mașina lui Dan Condrea

Procurorii au noi imagini cu mașina lui Dan Condrea

29 Mai 2016   •   15:33
Procurorii au noi imagini cu mașina lui Dan Condrea

O săptămână de la moartea lui Dan Condrea, patronul Hexifarma și încă există multe controverse. Fosta soţie spune că de fapt, de miercuri, nimeni nu l-a mai văzut pe Condrea, declaraţiile martorilor se bat cap în cap, iar autorităţile nu dau informaţii din anchetă: indiferent despre ce ar putea fi vorba: crimă, accident sau sinucidere.

În schimb apar scenariile. Flori Dinu, directoarea de producţie, mâna dreaptă a lui Condrea, cea despre care martorii spun că negocia şpăgile, e în arest la domiciliu. Avocatul Laura Vicol, crede că şi Flori Dinu este în pericol şi ar trebui să i se ofere protecţie.

Procurorii au anunţat că atacă decizia instanţei şi există informaţii, pe surse, că au refăcut traseul lui Condrea.

Anchetatorii au ridicat noi imagini de la camere de supraveghere din Buftea. Sunt imagini pe care cei care le-au deținut au refuzat să le dea Antena 3 pe motiv ca au ajuns la procurori.

Anchetatorii au anunțat că în imaginile respective apare mașina lui Dan Condrea, ca atare ar fi reușit să reconstituie traseul șefului Hexi Pharma.

Mai multe informații a oferit, la Ediție de weekend, reporterul Antena 3 Ana Maria Roman.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close