Antena 3 CNN Actualitate Procurorii care au percheziţionat casa lui Vanghelie, aplaudaţi de oamenii de pe stradă. "Susţineau că s-a făcut un act de dreptate socială"

Procurorii care au percheziţionat casa lui Vanghelie, aplaudaţi de oamenii de pe stradă. "Susţineau că s-a făcut un act de dreptate socială"

Procurorii care au percheziţionat casa lui Vanghelie, aplaudaţi de oamenii de pe stradă. "Susţineau că s-a făcut un act de dreptate socială"
12 Mar 2015   •   22:25

Ana Maria Roman, reporterul Antena 3 acreditat pe justiţie, a dezvăluit amănunte interesante din timpul percheziţiilor la locuinţa şi sediul primăriei lui Marian Vanghelie.

În timpul descinderilor, oamenii de pe stradă i-au aplaudat pe procurori. Cetăţenii spuneau că începe să se facă dreptate socială.

"Astăzi, procurorii DNA, după au anunţat că fac percheziţii la Marian Vanghelie, au primit felicitări din partea cetăţenilor, a venit un val de felicitări. Aceştia susţineau că s-a făcut un act de dreptate socială. Spuneau că, în sfârşit, s-a făcut dreptate şi fiecare se plângea de problema lui", a declarat Ana Maria Roman, în ediţia de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei.

Marian Vanghelie e suspectat că a dat o gaură în buget de 2 miliarde lei. Primarul percepea comisioane de aproximativ 20%, sub diverse forme, pentru atribuirea şi plata unor lucrări, susţin surse judiciare. Casa lui Vanghelie este percheziţionată, la fel şi sediul primăriei sectorului 5, dar şi Administraţia Domeniului Public.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close