Antena 3 CNN Actualitate Procurorii cer ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ pentru Gheorghe Vlădan, "asasinul de la Perla"

Procurorii cer ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ pentru Gheorghe Vlădan, "asasinul de la Perla"

Procurorii cer ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ pentru Gheorghe Vlădan, "asasinul de la Perla"
Sursa foto: Foto: Antena 3
21 Ian 2013   •   20:43

Procurorii au cerut luni, în instanţă, închisoare pe viaţă pentru Gheorghe Vlădan, autorul masacrului din coaforul de la Perla, motivul principal pentru care s-a solicitat pedeapsa maximă fiind faptul că inculpatul şi-ar fi premeditat fapta, scrie Mediafax.
   
La termenul de luni al procesului, procurorii bucureşteni au cerut, la Tribunalul Bucureşti, maximum de pedeapsă, respectiv închisoarea pe viaţă pentru Vlădan.
   
Procurorii şi-au argumentat solicitarea prin faptul că Vlădan şi-a plănuit în ansamblu fapta şi avea discernământ la momentul comiterii acesteia. Potrivit procurorilor, aceste lucruri rezultă din probatoriu şi din expertizele efectuate în dosar.
   
În ultimul său cuvânt, Gheorghe Vlădan a declarat că nu îşi poate explica nici astăzi cum s-au produs evenimentele pentru care este judecat şi a mulţumit judecătorului pentru că i-a permis să-şi spună punctul de vedere de-a lungul termenelor procesului.
   
"Îmi pare rău că aţi avut în faţa dumneavoastră pe cineva ca mine", i-a mai spus Vlădan magistratului.
   
Instanţa a rămas în pronunţare, urmând să ia o decizie în privinţa lui Vlădan la 28 ianuarie.

Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia şi pe colegă a acesteia într-un coafor din zona Perla din Bucureşti, rănind alte şase persoane în atacul său armat

×
Subiecte în articol: Gheorghe Vladan inchisoare pe viata
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close