Procurorii cer ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ pentru Gheorghe Vlădan, "asasinul de la Perla"

de L.D.    |    21 Ian 2013   •   20:43
Procurorii cer ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ pentru Gheorghe Vlădan, "asasinul de la Perla" Foto: Antena 3

Procurorii au cerut luni, în instanţă, închisoare pe viaţă pentru Gheorghe Vlădan, autorul masacrului din coaforul de la Perla, motivul principal pentru care s-a solicitat pedeapsa maximă fiind faptul că inculpatul şi-ar fi premeditat fapta, scrie Mediafax.
   
La termenul de luni al procesului, procurorii bucureşteni au cerut, la Tribunalul Bucureşti, maximum de pedeapsă, respectiv închisoarea pe viaţă pentru Vlădan.
   
Procurorii şi-au argumentat solicitarea prin faptul că Vlădan şi-a plănuit în ansamblu fapta şi avea discernământ la momentul comiterii acesteia. Potrivit procurorilor, aceste lucruri rezultă din probatoriu şi din expertizele efectuate în dosar.
   
În ultimul său cuvânt, Gheorghe Vlădan a declarat că nu îşi poate explica nici astăzi cum s-au produs evenimentele pentru care este judecat şi a mulţumit judecătorului pentru că i-a permis să-şi spună punctul de vedere de-a lungul termenelor procesului.
   
"Îmi pare rău că aţi avut în faţa dumneavoastră pe cineva ca mine", i-a mai spus Vlădan magistratului.
   
Instanţa a rămas în pronunţare, urmând să ia o decizie în privinţa lui Vlădan la 28 ianuarie.

Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia şi pe colegă a acesteia într-un coafor din zona Perla din Bucureşti, rănind alte şase persoane în atacul său armat

Parteneri
x close